Voleybol Zehra Güneş'ten Melissa Vargas taktiği! İtalya'ya gitti

Zehra Güneş'ten Melissa Vargas taktiği! İtalya'ya gitti

23.04.2024 - 12:12 | Son Güncellenme:

VakıfBank'ta sezonu tamamlayan milli voleybolcu Zehra Güneş sezonun kapanmasının ardından İtalya'ya gitti. Zehra'nın İtalya seyahatinin nedeni belli oldu.

Zehra Güneşten Melissa Vargas taktiği İtalyaya gitti

A Milli Kadın Voleybol Takımımız ile VakıfBank’ın başarılı orta oyuncusu Zehra Güneş, 2023-2024 sezonunun tamamlanmasının ardından rehabilitasyon ve tedavi için yurt dışına çıktı.

Haberin Devamı

Sezon içerisinde omzundan yaşadığı sakatlık sebebiyle bir süre sahalardan uzak kalan ve sahalara dönüşünün ardından omuz problemi devam eden milli oyuncu, kulüp sezonu ile milli takım sezonu arasındaki bölümde Türkiye Voleybol Federasyonu ve VakıfBank sağlık ekiplerinin planlaması sonucu tedavi için İtalya’ya gitti.

Zehra Güneşten Melissa Vargas taktiği İtalyaya gitti

GABİ VE VARGAS DA TEDAVİ OLMUŞTU
Voleybolun Sesi'nin haberine göre; Sahalara eskisinden daha güçlü dönebilmek için çalışmalarını İtalya’nın Pesaro şehrinde bulunan ve Gabi Guimaraes’in de tercih ettiği merkezde sürdüren Zehra Güneş, tedavisinin İtalya bölümünü tamamladıktan sonra İsviçre’ye giderek çalışmalarına Cenevre’de devam edecek.

Cenevre’de bulunan ve geçmişte Melissa Vargas’ın da tedavi gördüğü merkezde iyileşme süreci tamamlanacak olan yıldız oyuncu, 2024 milli takım sezonu öncesi Filenin Sultanları’na katılarak Voleybol Milletler Ligi ve Paris 2024 için takımla çalışmalara başlayacak.

Haberin Devamı

Yazarlar